ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τριήμερο ενημέρωσης μελισσοκόμων στην Καλαμάτα


Ενημέρωση μελισσοκόμων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιουλίου στην Καλαμάτα, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελαίας, στην Καλαμάτα.

Η ενημέρωση, από τον ΕΛΓΟ “Δήμητρα” προορίζεται για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μελισσοκόμους -μέγιστος αριθμός συμμετοχών 30 άτομα, με σειρά προτεραιότητας- και το θέμα της αφορά την πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ), την τυποποίηση, εμπορία, προώθηση και σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων, καθώς επίσης και τα μελισσοκομικά φυτά.

Η εκπαίδευση, από τον γεωπόνο Κωνσταντίνο Καλτσά, θα είναι συνολικής διάρκειας 15 ώρες, δηλαδή 5 ώρες την κάθε ημέρα, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κατάρτισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της εκπαίδευσης Γιώργο Τσουμάνη, στο Κέντρο “Δήμητρα” Κυπαρισσίας, στα τηλέφωνα 27610 22116 και 6934-796092.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μεθαύριο Δευτέρα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθεύονται από τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελαίας Καλαμάτας (Λακωνικής 84, τηλ. 27210 29812).
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τριήμερο ενημέρωσης μελισσοκόμων στην Καλαμάτα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:03 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: