Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συρρίκνωση της αιγοπροβατοτροφίας

 
Μείωση τιμών και ποσότητας πρόβειου κρέατος δείχνουν τα στοιχεία της Ε.Ε. για το 2018 και έως το φετινό Απρίλιο. Η μείωση που αγγίζει το 3% αποτυπώνει τη φθίνουσα πορεία της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας. 
 
Η Ελλάδα παράγει το 9% του πρόβειου κρέατος και βρίσκεται στην 4η θέση στην Ε.Ε. Στην παραγωγή κατσικίσιου κρέατος η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ε.Ε. με ποσοστό που ξεπερνά το 33%.

Η κρίση των τελευταίων ετών και η διαρκής μείωση των τιμών γάλακτος έπληξε καίρια την Ηπειρώτικη παραγωγή που αποτελεί παραδοσιακή δραστηριότητα και βασικό τομέα της τοπικής οικονομίας. 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συρρίκνωση της αιγοπροβατοτροφίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.