ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγρότες σε απόγνωση - Αντιμέτωποι με κλοπές και ζημιές σε μηχανήματα & εγκαταστάσεις σχεδόν κάθε μέρα


Αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τους κλέφτες οι παραγωγοί στη Φιλιππούπολη...
Σε απόγνωσης εξαιτίας των αυξημένων κλοπών που καταγράφονται ειδικά το τελευταίο δίμηνο βρίσκονται πλέον οι αγρότες της περιοχής της Φιλιππούπολης. Τα περιστατικά είναι συχνά όπως καταγγέλλουν, με τους επιτήδειους να στοχεύουν στον χαλκό και στον μόλυβδο, με αποτέλεσμα να προκαλούν και μεγάλες ζημιές.

Με το κόστος να είναι μεγάλο και τους αγρότες να μην αποκλείουν ακόμη και να παρακολουθούν οι επιτήδειοι προτού χτυπήσουν, σε πολλές περιπτώσεις απομακρύνουν από εγκαταστάσεις και μηχανήματα ό,τι μπορούν για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Για παράδειγμα, αγρότης αποθήκευσε σε δικό του χώρο φυτοφαρμακευτικά σκευάσματα αξίας 15 χιλ. ευρώ και το ίδιο βράδυ αυτά έκαναν φτερά!

Όσον αφορά την αστυνόμευση; Δεν έχουν δει ποτέ τίποτε αναφέρουν οι αγρότες ενώ σήμερα βρέθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σε διάφορες περιοχές πάντως του θεσσαλικού κάμπου, αγρότες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους με συναγερμούς και κάμερες να τοποθετούνται, και τους ίδιους να ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω. Επιμένουν όμως ότι οι δράστες μπορούν να συλληφθούν, αρκεί να γίνει συντονισμένα κάτι από τις Αρμόδιες Αρχές.

Χρυσόστομος Τρίμμης
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αγρότες σε απόγνωση - Αντιμέτωποι με κλοπές και ζημιές σε μηχανήματα & εγκαταστάσεις σχεδόν κάθε μέρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: