ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η 16η Γιορτή Καλαμποκιού στο Καλαμπάκι Δράμας


Η 16η Γιορτή Καλαμποκιού θα πραγματοποιηθεί στο Καλαμπάκι Δράμας από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων:

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 21.00 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση μελωδιών από την Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου, ενώ στη συνέχεια, στις 21.30 μ.μ., θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί και η έναρξη της γιορτής. Στις 21.40 μ.μ., η Ευδοκία Durrah, χοροδιδάσκαλος και χορογράφος, με τις μικρές της πριγκίπισσες, θα παρουσιάσουν την παράστασή τους, και στις 22.00 μ.μ., θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα 7/8.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 21.00 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα ενηλίκων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου, και στις 21.30 μ.μ., θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τραγούδια από τη Μακεδονία και τη Θράκη, με το μουσικό σχήμα «Επτάηχο».

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 21.00 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από τον Μικρασιατικό Σύλλογο Κοζάνης, και στις 21.30 μ.μ., θα ακολουθήσει παραδοσιακή και λαϊκή βραδιά με το μουσικό σχήμα Dramatzore Band.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν διοργάνωση του Δήμου Δοξάτου, της ΔΗΚΕΔΗΔ, και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Η 16η Γιορτή Καλαμποκιού στο Καλαμπάκι Δράμας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: