ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

8.000 ευρώ για τις πρακτικές που δεν αποτελούν κίνδυνο για τις μέλισσες


Την ανάδειξη πρωτοβουλιών και δράσεων στη γεωργία, οι οποίες δεν αποτελούν κίνδυνο για τον πληθυσμό και το έργο των μελισσών, προωθεί το βραβείο European Bee Award.

Προκειμένου να ενισχυθεί η συνειδητοποίηση της σημασίας της προστασίας των επικονιαστών στο περιβάλλον των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, το European Bee Award βραβεύει κάθε χρόνο τα πιο καινοτόμα σχέδια φιλικά προς τους επικονιαστές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το χρηματικό βραβείο ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ, από 4.000 για την κάθε μια από τις δύο κατηγορίες του διαγωνισμού.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Μέλισσας δημιουργήθηκε το 2014 από την ELO και την Ευρωπαϊκή Ένωση Γεωργικών Μηχανημάτων (CEMA), αρχικά με την κατηγορία «πρακτικές διαχείρισης της γης», που στοχεύουν στην προστασία του οικοτόπου επικονιαστών στο εκτρεφόμενο περιβάλλον. Η δεύτερη κατηγορία, «Καινοτόμες και τεχνολογικές λύσεις», εισήχθη λίγο αργότερα για να συμβάλει στη μείωση του αντίκτυπου των γεωργικών δραστηριοτήτων στον πληθυσμό των επικονιαστών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 6/9/2019 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας. Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

8.000 ευρώ για τις πρακτικές που δεν αποτελούν κίνδυνο για τις μέλισσες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: