ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Παρέμβαση στον ΕΛΓΑ για να αποζημιωθούν οι παραγωγοί στο Αμούρι ΕλασσόναςΕπίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ πραγματοποίησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Εντεταλμένος Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας , πρ. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού & Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Θανάσης Παιδής μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Αμουρίου κ. Ανδρέα Τσιώρη . 

Κατά την επίσκεψη τους συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας κ. Λιόντο Μιχάλη από τον οποίο ζήτησαν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις για όλους τους παραγωγούς μηδικής καλλιέργειας που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα το προηγούμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αμουρίου . 

Στη συνέχεια ο κ. Παιδής έθεσε για άλλη μια φορά τις κατεπείγουσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του ΕΛΓΑ α) στον κανονισμό ώστε να καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ περισσότερα ζημιογόνα αίτια προς ανακούφιση των πληγέντων αγροτών β) Την απλούστευση των διαδικασιών εκτίμησης με λιγότερη γραφειοκρατία και την ηλεκτρονική διασύνδεση ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ γ) τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ σε μέσα ώστε να μπορούν οι εκτιμητές να κάνουν πιο εύκολα την εργασία τους . 

Ο κ. Θανάσης Παιδής ευχαρίστησε τον κ. Λιόντο και το προσωπικό του ΕΛΓΑ Λάρισας για την ενημέρωση και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προς ανακούφιση των πληγέντων παραγωγών."
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Παρέμβαση στον ΕΛΓΑ για να αποζημιωθούν οι παραγωγοί στο Αμούρι Ελασσόνας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:44 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: