ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα


Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, αναφορικά με νέα προγράμματα που προωθεί ο συνεταιρισμός.

Ένα από αυτά τα προγράμματα είναι αυτό που τρέχει σε συνεργασία του συνεταιρισμού και των πανεπιστημίων της Λάρισας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αφορά στην Κλωνοποίηση της Επιλογής.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες σε συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη του Οινοποιείου επιλέγουν αμπέλια με μοσχάτο Τυρνάβου, με παλιά χαρακτηριστικά ποσότητας και ποιότητας, ώστε στη συνέχεια να αποδώσουν ακόμα περισσότερο σε ποιότητα και παραγωγή προς συμφέρον των ίδιων των παραγωγών αλλά και του Οινοποιείου, η αυξημένη ποιότητα σταφυλιών αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο και τα προϊόντα του συνεταιρισμού, προσφέροντας πάντα ό,τι καλύτερο στον καταναλωτή.

Επίσης, έγινε αναφορά στο μείζον ζήτημα του φόρου στο τσίπουρο, αλλά και σε άλλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τον κ. Σκρέκα να τονίζει ότι το Οινοποιείο Τυρνάβου είναι από τους συνεταιρισμούς πρότυπο για όλη τη χώρα, ενώ υποσχέθηκε σύντομα να το επισκεφθεί.

Στη συνάντηση από την πλευρά της διοίκησης του Οινοποιείου συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Ευαγγελόπουλος, ο γραμματέας κ. Απόστολος Καλμπούρης και ο ταμίας κ. Δανιήλ Νάκας.


Του Κώστα ΤσόλαΑν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: