ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

«Προσλάβετε γεωπόνους να συνδράμουν τον ΕΛΓΑ»


Την πρόσληψη εποχικών γεωπόνων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για να συνδράμουν τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ ιδίως τους θερινούς μήνες στην αποτίμηση των ζημιών ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ

Ως Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τους ΟΤΑ, το Πανεπιστημιακό Άσυλο και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση ο Βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο κ. Ιλχάν διατύπωσε επιφυλάξεις για το αν οι προτεινόμενες διατάξεις βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, ή θα δημιουργήσουν μια νέα, ψηφιακή γραφειοκρατία.

Ειδική αναφορά έκανε στην πραγματική ψηφιακή μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που δεν συνέχισαν οι επόμενες κυβερνήσεις. Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Ιλχάν Αχμέτ αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα της καθυστέρησης των αγροτικών αποζημιώσεων μέσω ΠΣΕΑ για την νεκρωτική ίωση πέρυσι στη Ροδόπη.

Με αφορμή τροπολογία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να εντάξει στην τροπολογία τη δυνατότητα πρόσληψης γεωπόνων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την επιτάχυνση της καταγραφής των ζημιών από τον ΕΛΓΑ τους θερινούς μήνες.

ert.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
«Προσλάβετε γεωπόνους να συνδράμουν τον ΕΛΓΑ» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: