ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημέρα ανοικτής επίσκεψης στο αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Βελεστίνο


Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Organic‐PLUS (Horizon 2020 ), που υλοποιείται από το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνεται ημέρα ανοιχτής επίσκεψης για το κοινό. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, «το έργο Organic‐PLUS αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση και τελικά στη σταδιακή κατάργηση των αμφισβητούμενων εισροών στη βιολογική αλλά και στη συμβατική γεωργία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τόσο οι δραστηριότητες του εργαστηρίου στο πλαίσιο του παραπάνω έργου όσο και δραστηριότητες στα υπόλοιπα ερευνητικά έργα τα οποία υλοποιούνται από την ομάδα του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή Νικόλαο Κατσούλα.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του νέου πιλοτικού θερμοκηπίου του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Αγρόκτημα Βελεστίνου, στο οποίο υλοποιούνται τα περισσότερα από τα παραπάνω έργα.

Η εκδήλωση «ημέρα ανοικτής επίσκεψης για το κοινό» (OPEN DAY) εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2019 – Europe in My Region 2019» (#EUinMyRegion)».Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ημέρα ανοικτής επίσκεψης στο αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Βελεστίνο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: