ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η 19η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο


Επί ποδός βρίσκονται αυτές τις ημέρες τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Συκουρίου προετοιμάζοντας την 19η Γιορτή Αμυγδάλου. Το στέκι του Συλλόγου μοσχομύρισε από τις γλυκές μυρωδιές της κανέλας, της βανίλιας και του ψημένου αμύγδαλου.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Συκούριο το Σάββατο 21/9 στους Μύλους (Λαογραφικό Μουσείο) και τη Κυριακή 22/9 στη Βιβλιοθήκη Συκουρίου (ημερίδα), έχει ολοκληρωθεί, περιλαμβάνοντας και διασκέδαση αλλά και ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους αμυγδαλοκαλλιεργητές.

Για ευνόητους λόγους εντάχθηκε στο πρόγραμμα η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοσιών Συκουρίου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη Βιβλιοθήκη από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους λάτρεις των αμυγδαλογλυκισμάτων που για μια ακόμη χρονιά έστω και για λίγο θα γλυκάνουν τη ζωή μας, αλλά και για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα με καλή λαϊκή μουσική και παραδοσιακό τραγούδι και χορούς.

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου, ο Δήμος Τεμπών (Δημ. Κοινότητα Συκουρίου) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση σας περιμένουν.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η 19η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: