Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διεθνής αναγνώριση για μεσσηνιακό ελαιόλαδο


Ενα ακόμα μεσσηνιακό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο απέσπασε διεθνή αναγνώριση, καθώς βραβεύτηκε στον διαγωνισμό Great Taste Awards 2019 του Λονδίνου με τη διάκριση “Χρυσό αστέρι”.

Πρόκειται, ειδικότερα, για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο “Duvichus” των ελαιώνων της οικογένειας Παναγιωτακόπουλου, στη Μουριατάδα της Τριφυλίας.

Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση:

«Μια νέα διάκριση για το ελληνικό ελαιόλαδο έρχεται να επιβεβαιώσει την υψηλή, ποιοτικά αλλά και γευστικά, αξία του ελληνικού “υγρού χρυσού”. Με χρυσό αστέρι βραβεύτηκε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο “Duvichus”, των ελαιώνων της οικογένειας Παναγιωτακόπουλου - Μουριατάδα Τριφυλίας, στον μεγαλύτερο και απαιτητικότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας παγκοσμίως, τα διάσημα Great Taste Awards που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

Η διάκριση αυτή είναι αναμφισβήτητα η επιβράβευση της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια από τον Ηλία Παναγιωτακόπουλο για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας, την ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος αλλά και την περαιτέρω αναγνώριση του ελαιόλαδου της Μεσσηνίας.

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο “Duvichus” διατίθεται από την Aeithalis LTD στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε άλλες χώρες, σε σειρά καταστημάτων και εστιατορίων, ενώ σύντομα νέες ετικέτες των ελαιώνων Παναγιωτακόπουλου θα είναι διαθέσιμες στο εξωτερικό και στη χώρα μας».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Διεθνής αναγνώριση για μεσσηνιακό ελαιόλαδο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.