ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περού: Κατάσχεσαν πάνω από 12 εκατ. αποξηραμένους ιππόκαμπους αξίας 6 εκατ. ευρώΤα τέσσερα μέλη του πληρώματος που έχουν συλληφθεί αντιμετωπίζουν κίνδυνο φυλάκισης πέντε ετών έκαστο.Στην κατάσχεση ενός φορτίου-μαμούθ 12,3 εκατομμυρίων αποξηραμένων ιππόκαμπων αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων προχώρησαν οι αρχές του Περού.

Οι Περουβιανοί λιμενικοί είχαν θέσει για αρκετές ημέρες υπό παρακολούθηση το πλοίο το οποίο μετέφερε το παράνομο φορτίο επιλέγοντας, τελικά, να το σταματήσουν περίπου 320 χλμ. ανοιχτά των ακτών της χώρας.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 55 κουτιά με αποξηραμένους ιππόκαμπους με Περουβιανούς να μιλούν για την μεγαλύτερη ποσότητα του συγκεκριμένου είδους που έχει κατασχεθεί στα χρονικά.

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος που έχουν συλληφθεί αντιμετωπίζουν κίνδυνο φυλάκισης πέντε ετών έκαστο.

Οι αποξηραμένοι ιππόκαμποι χρησιμοποιούντα ευρώς από Κινέζου ως συστατικό για φάρμακα κατά του άσθματος και της στυτικής δυσλειτουργίας.Η κατασχεμένη ποσότητα θα δοθεί ως δωρεά σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Περού: Κατάσχεσαν πάνω από 12 εκατ. αποξηραμένους ιππόκαμπους αξίας 6 εκατ. ευρώ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: