ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα για το περιβάλλον την Παρασκευή 18/10/19 στο Μέσα ΛασίθιΗμερίδα με θέμα: «Δικαίωμα και ευθύνη για το περιβάλλον», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Μέσα Λασίθι, με την οργανωτική ευθύνη, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και συλλόγων της περιοχής.

Θα συζητηθούν θέματα όπως η περιβαλλοντική νομοθεσία και η εφαρμογή της οδηγίας για την περιβαλλοντική ευθύνη, οι οικοσυστημικές υπηρεσίες και η διοικητική διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών του δικτύου NATURA 2000 στην Κρήτη, η επίδραση και οι επιπτώσεις της απουσίας χωρικού σχεδίου για την αγροτική γη, η περιβαλλοντική προστασία σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ενώ θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου LIFE Natura Themis, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με τη συνεργασία των Δικηγορικών Συλλόγων Ηρακλείου και Χανίων, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και το Συντονιστικό Γραφείο Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών-Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ημερίδα για το περιβάλλον την Παρασκευή 18/10/19 στο Μέσα Λασίθι Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: