ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΑΚΚΕΛ για την πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης


Σήμερα 24/10/2019 πληρώθηκε το 70% της βασικής ενίσχυσης. Παρά τους πανηγυρισμούς του ΥΠΑΑΤ πώς πλήρωσε για πρώτη φορά στην ώρα του, θα θυμίσουμε πως και πέρυσι η πληρωμή έγινε ακριβώς την ίδια ημερομηνία και φυσικά η μη καθυστέρηση πληρωμών των επιδοτήσεων οφείλεται στο ΑΚΚΕΛ μετά από αναφορά του προέδρου μας στην επιτροπή αναφορών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. 

Ο πρόεδρος Βάκης Τσιομπανίδης ανέλυσε τους λόγους στην ολομέλεια της επιτροπής και η επιτροπή απεφάνθη πώς πρέπει να αλλάξει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και να απαγορεύσει με αυστηρές ποινές κάθε καθυστέρηση πληρωμών ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων .Ο κύριος Βορίδης μας είπε πως πλήρωσε φέτος 403.917 € περισσότερο από πέρυσι, πέρυσι πληρώθηκαν 682,64 € και φέτος 683,64 €.Επίσης δεχόμαστε εκατοντάδες καταγγελίες για κουτσουρεμένες πληρωμές άνω του 5%.

Να θυμίσουμε πως για τις επιδοτήσεις ισχύει το ακατάσχετο των 7500 € που κερδηθηκε μετά από μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες του ΑΚΚΕΛ, αναφορά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στον συνήγορο του πολίτη, Άρειο Πάγο, νομικό συμβούλιο του κράτους, πρωθυπουργό, υπουργείο οικονομικών ,ΥΠΑΑΤ.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το ΑΚΚΕΛ για την πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:58 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: