ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στ. Αραχωβίτης: Διεπαγγελματικές Οργανώσεις προς όφελος των παραγωγών και των προϊόντων τους (BINTEO)


Στ. Αραχωβίτης: Διεπαγγελματικές Οργανώσεις προς όφελος των παραγωγών και των προϊόντων τους (Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπουργό ΑΑ&Τ Μάκη Βορίδη) .
Ακριβώς επειδή οι Διεπαγγελματικές Οργανώσεις έχουν αυξημένες αρμοδιότητες, επομένως είναι δεσμευτικές απέναντι στον εκάστοτε Υπουργό, έπρεπε να φροντίσουμε για την αυξημένη αντιπροσωπευτικότητα των ενδιαφερόμενων, δηλαδή το 1/3 των παραγωγών μαζί με το 1/3 των μεταποιητών-τυποποιητών και εμπόρων. 
 
Δε μπορούσαμε να επιτρέψουμε τη συνέχιση του καθεστώτος το 1/3 του συνόλου της αλυσίδας παραγωγής να επιβάλλει στο σύνολο της αγοράς και στον Υπουργό ΑΑ&Τ.

Η δική μας Υπουργική Απόφαση που καταργήθηκε από τη σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ έγινε για να λειτουργήσουν και να παίξουν οι Διεπαγγελματικές το ρόλο που τούς δίνει ο νέος Κανονισμός, πρωτίστως όμως προς όφελος των παραγωγών και των προϊόντων τους.


Για να δείτε το βίντεο της Επίκαιρης Ερώτησης:
https://youtu.be/8jHGbiKKGqQ
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στ. Αραχωβίτης: Διεπαγγελματικές Οργανώσεις προς όφελος των παραγωγών και των προϊόντων τους (BINTEO) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:37 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: