ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μάκης Βορίδης σε Μπίζιου: Αυστηροποιούμε το πλαίσιο ελέγχου των τροφίμων


Βορίδης σε Μπίζιου: Αυστηροποιούμε το πλαίσιο ελέγχου των τροφίμων -Συζήτηση και για την Διεπαγγελματική της Φέτας

«Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον υπουργό κ. Βορίδη προσωπικά, γιατί τα αυτιά τους είναι ανοιχτά και η θέληση τους να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας είναι παραπάνω από δεδομένη».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε για αυστηροποίηση του πλαισίου ελέγχου των τροφίμων, ενώ άκουσε με μεγάλη προσοχή ολόκληρη την επιχειρηματολογία της Λαρισαίας πολιτικού για την ανάγκη λειτουργίας της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

«Η άμεση λειτουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας είναι η λύση στο οξυμένο πρόβλημα των κτηνοτρόφων. Ο κ. υπουργός, ο οποίος είναι απολύτως ενημερωμένος για το ζήτημα, θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπάρχει ήδη δημόσια δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού προς την κατεύθυνση αυτή. Τέλος, μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες του νομού μας, εξετάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή από τον ίδιο και το επιτελείο του. Φεύγω από τη συνάντηση ιδιαιτέρως ικανοποιημένη», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μάκης Βορίδης σε Μπίζιου: Αυστηροποιούμε το πλαίσιο ελέγχου των τροφίμων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: