ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στην καύση των υπολειμμάτων από τα ιχθυοπωλεία προσανατολίζεται ο Δήμος Χίου


Στη συλλογή και καύση των υπολειμμάτων ψαριών, αποφασίστηκε να προχωρήσει από 1η Νοεμβρίου ο Δήμος Χίου.

Σε ένα πολύ περιεκτικό δελτίο τύπου από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πάνος Αναγνώστου, ενημερώνει ότι «σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο Χίου με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κου Αναγνώστου, τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας κου Αμέντα, Υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ιδιοκτήτη Πιστοποιημένης Επιχείρησης και Ιχθυοπωλών με θέμα την εξεύρεση λύσης στο ακανθώδες πρόβλημα της διαχείρισης των λεγόμενων ζωικών υπολειμμάτων (ΖΥΠ), αποφασίσθηκε από πρώτη Νοέμβρη, η εφαρμογή των όσων συνομολογήθηκαν για τη συλλογή και καύση των υπολειμμάτων.

Πρόθεση της Υπηρεσίας μας είναι τα μέτρα για τη διαχείριση των (ΖΥΠ) να επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ώστε σύντομα η Πόλη να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα της δυσοσμίας που προκαλείται από την ανεξέλεγκτη ρίψη ρυπογόνων υλικών στους κάδους», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Δεν διευκρινίζεται όμως, πως θα συλλέγονται τα ζωικά υπολείμματα, ποια είναι η Πιστοποιημένη Επιχείρηση και που ακριβώς θα γίνεται η καύση τους.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
 
 
Στην καύση των υπολειμμάτων από τα ιχθυοπωλεία προσανατολίζεται ο Δήμος Χίου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: