ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κτηνοτρόφοι: Αποζημιώστε μας για τον καταρροϊκό«Το ΥΠΑΑΤ να βρει λύση άμεσα, ώστε να λάβουν αποζημίωση οι κτηνοτρόφοι των οποίων τα κοπάδια πλήγηκαν από το καταρροϊκό πυρετό το έτος 2014».

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, η οποία με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρός της Γιάννης Γκουρομπίνος, εκφράζει την αγωνία της μετά την καταψήφιση της τροπολογίας του πρώην ΥΠΑΑΤ κ. Σταύρου Αραχωβίτη, με την οποία κατά τα λεγόμενα του πρώην υπουργού θα μπορούσαν να λάβουν αποζημίωση οι κτηνοτρόφοι των οποίων τα κοπάδια πληγήκαν από το καταρροϊκό πυρετό το έτος 2014.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία «μέχρι σήμερα οι κτηνοτρόφοι δεν την έχουν λάβει, λόγω ενός λάθους της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και που με βάση τα λόγια των νυν κυβερνώντων την δικαιούνται. Βάσει λοιπόν των προεκλογικών λόγων περί αδικίας κατά των συγκεκριμένων κτηνοτρόφων ζητάμε για πολλοστή φορά την αποζημίωση αυτών. Δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, ούτε γνωρίζουμε αν η τροπολογία Αραχωβίτη είναι σύννομη, εκείνο που ξέρουμε όμως είναι πως δεν θα ανεχτούμε πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των κτηνοτρόφων. Καλούμε το ΥΠΑΑΤ να βρει λύση άμεσα».
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr


 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κτηνοτρόφοι: Αποζημιώστε μας για τον καταρροϊκό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: