ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διαβούλευση για την ανάδειξη του κρέατος των αρνιών προέλευσης Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ

 
 
 
Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου, στα πλαίσια του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων προώθησης στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παραδοσιακών τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη» με τον τίτλο «ΠΑΡΑΓΩ», διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, διαβούλευση, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων. 
 
Θέμα: «Το πρόβειο κρέας Αμυνταίου ως προϊόν ΠΓΕ» 
 
Σκοπός της διαβούλευσης είναι η ανάδειξη του κρέατος των αρνιών (χωρίς διάκριση φύλου), προέλευσης περιοχής Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ (Προέλευσης Γεωγραφικής Ένδειξης). 
 
Εισηγητές: 
Ματενίδης Χαράλαμπος (Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου) 
Κυριακίδης Ιάκωβος (Γεωπόνος MSc – Μελετητής) 
 
Ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση. Δεκτές είναι όλες οι προτάσεις και οι συμβουλές από τους συμμετέχοντες. 
 
Θα παρατεθεί γεύμα με δημιουργίες από πρόβειο κρέας για την ανάδειξη της γευστικής ιδιαιτερότητας του προϊόντος, στο κατάστημα «Ναουμίδης» στον Άγιο Παντελεήμονα. 
 
Ώρα Έναρξης: 12 το μεσημέρι 
 
Με τιμή, Ιωαννίδης Τιμόθεος 
Πρόεδρος
 
 
 e-ptolemeos.gr 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Διαβούλευση για την ανάδειξη του κρέατος των αρνιών προέλευσης Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ Δημοσιεύτηκε απο: e-ptolemeos team σε Τοπική Επικαιρότητα 29/10/2019 | 11:24 Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου, στα πλαίσια του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων προώθησης στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παραδοσιακών τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη» με τον τίτλο «ΠΑΡΑΓΩ», διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, διαβούλευση, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων. Θέμα: «Το πρόβειο κρέας Αμυνταίου ως προϊόν ΠΓΕ» Σκοπός της διαβούλευσης είναι η ανάδειξη του κρέατος των αρνιών (χωρίς διάκριση φύλου), προέλευσης περιοχής Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ (Προέλευσης Γεωγραφικής Ένδειξης). Εισηγητές: Ματενίδης Χαράλαμπος (Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου) Κυριακίδης Ιάκωβος (Γεωπόνος MSc – Μελετητής) Ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση. Δεκτές είναι όλες οι προτάσεις και οι συμβουλές από τους συμμετέχοντες. Θα παρατεθεί γεύμα με δημιουργίες από πρόβειο κρέας για την ανάδειξη της γευστικής ιδιαιτερότητας του προϊόντος, στο κατάστημα «Ναουμίδης» στον Άγιο Παντελεήμονα. Ώρα Έναρξης: 12 το μεσημέρι Με τιμή, Ιωαννίδης Τιμόθεος Πρόεδρος

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Διαβούλευση για την ανάδειξη του κρέατος των αρνιών προέλευσης Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:22 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: