Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το χαρούπι πρωταγωνιστής σε βιωματικό εργαστήριο


Βιωματικό εργαστήριο για το χαρούπι με τη μέριμνα του γνωστού Έλληνα μάγειρα Γιάννη Μπαξεβάνη φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο MINOS BEACH στον Άγιο Νικόλαο.

Το βιωματικό εργαστήριο έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος για την Μεσόγειο και στο έργο με τίτλο «MD.net” ∆ιατροφή στη Μεσόγειο-Όταν το Brand Name συναντά τους Πολίτες».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προχώρησε σε αναλυτική περιγραφή των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών και της θρεπτικής αξίας του προϊόντος ενώ ο Κτηνίατρος-Υγιεινολόγος τροφίμων Στάθης Γραφανάκης και μέλος της ομάδας διαχείρισης του προγράμματος ανέλυσε παραδοσιακές μεθόδους συντήρησης των τροφίμων.
 

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης ανέλυσε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ελληνικών και κρητικών προϊόντων αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες χρήσης τους στον χώρο ενός ξενοδοχείου ενώ υπήρξε συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των επιχειρήσεων που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση και των ομιλητών, με τον διακεκριμένο μάγειρα να παρουσιάζει φαγητά με βάση το χαρούπι.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το χαρούπι πρωταγωνιστής σε βιωματικό εργαστήριο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.