ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει ως αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ τον Δημήτρη Μελά, εκφράζει επιφύλαξη για τον ΒάρραΤο Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας χαιρετίζει τον ορισμό ως αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ του Δημήτρη Μελά ο οποίος είναι ίσως ο μοναδικός στην ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ που έχει άριστες γνώσεις των αγροτικών θεμάτων. 

Ο Δημήτρης Μελάς διετέλεσε Αν. Υπηρεσιακός Υπουργός και Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Θεωρούμε πως ο Δημήτρης Μελάς θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την ηγεσία του υπουργείου γεωργίας και γία την διαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ ως το μοναδικό πρόσωπο στη ΝΔ που είναι άριστος γνωστής των αγροτικών θεμάτων (μετά τον αποκεφαλισμό Κασαπιδη για την προδοσία της ceta).

Επιφύλαξη εκφραζουμε για την επιλογή ως προέδρου του κυρίου Γρηγόρη Βάρρα λόγο της εμπλοκής του στην αμαρτωλή ΑΓΡΟΓΗ και το γαλάζιο σκάνδαλο που χρέωσε τον Ελληνικό λαό 18,5 εκατ. Ευρώ. 

Το θέμα του κυρίου Βάρρα παραμένει ανοιχτό και θα ασχοληθούμε στο μέλλον εκτενέστερα με το παρελθόν του νέου προέδρου.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει ως αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ τον Δημήτρη Μελά, εκφράζει επιφύλαξη για τον Βάρρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:27 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: