ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στη Βουλή η πτώχευση του ΘΕΣΓάλα με ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Βιλιάρδου στον Μάκη Βορίδη


Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» και βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Βιλιάρδος, σχετικά με την πτώχευση της εταιρείας ΘΕΣΓάλα και την πρόσβαση των γαλακτοπαραγωγών στην αγορά. 

Ο υπουργός ερωτάται εάν σκοπεύει να στηρίξει τόσο τους παραγωγούς όσο και τους πιστωτές της ΘΕΣΓάλα, όπως έχει γίνει και με τη χρεωκοπία της Thomas Cook στον τομέα του τουρισμού, εάν, εκτός από τα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΝΔ για την ενίσχυση των συνεταιριστικών σχημάτων, υπάρχουν κι άλλα μέτρα και εάν έχει εξεταστεί η δυνατότητα παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα επιχειρηματικής πολιτικής, πρόσβασης στην αγορά, σύναψης συμβολαίων εσωτερικής οργάνωσης και οικονομικού ελέγχου σε συνεταιρισμούς και με ποιον τρόπο. Επίσης, ερωτάται εάν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτρέπεται η είσοδος στρατηγικού ή θεσμικού επενδυτή σε συνεταιριστικά σχήματα.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στη Βουλή η πτώχευση του ΘΕΣΓάλα με ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Βιλιάρδου στον Μάκη Βορίδη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: