ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

«Ο κ. Βορίδης δεν στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων»


«Πίκρα, απογοήτευση, αγανάκτηση και θυμός» είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των αιγοπροβατοτρόφων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη , από την απόρριψη της τροπολογίας για τον καταρροϊκό πυρετό, που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, από τον νυν υπουργό κ. Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαϊραχτάρη, ο θυμός και η αγανάκτηση των κτηνοτρόφων επιτείνεται, ειδικά όταν, όπως λέει «πληροφορούμαστε ότι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε την Πέμπτη και που αναμέναμε να γίνει δεκτή η σχετική τροπολογία, έχουν περάσει άρθρα και τροπολογίες, αλλά ο κ. Βορίδης δεν θέλησε να περάσει ένα δίκαιο αίτημα των αιγοπροβατοτρόφων του ν. Λάρισας και να άρει μια παράφορη αδικία που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας.

Δυστυχώς -ειδικά τώρα- μετά από αυτή τη δυσμενή και άκρως προσβλητική εξέλιξη, είναι πλέον καταφανέστατο ότι ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης δεν είναι απλά αντίθετος στην άρση της αδικίας των κτηνοτρόφων, αλλά θέτει τον εαυτό του κάθετα απέναντί μας...».


Του Κώστα Τσόλα


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
«Ο κ. Βορίδης δεν στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: