ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠΣυνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, Δρ Κωνσταντίνο Μπαγινέτα είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας κ. Θεόδωρος Κατσής στο γραφείο του, στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν θέματα αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας, της οποίας προΐσταται ο Δρ Μπαγινέτας, με βασικότερα θέματα στα οποία εστίασε ο κ. Κατσής, την καταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης και το θέμα της απεμπλοκής και επιτάχυνσης της αξιολόγησης των Σχεδίων Βελτίωσης, για το οποίο συνεχάρη τον Γενικό Γραμματέα. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων του Ν. Λάρισας εξέφρασε τη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να συνδράμει εποικοδομητικά το έργο του Υπουργείου και προσκάλεσε τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ να επισκεφτεί τον νομό Λάρισας και να συμμετάσχει σε ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, όταν τεθεί σε συζήτηση το κείμενο διαπραγμάτευσης στα κράτη – μέλη.


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πρόσκληση για συμμετοχή στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: