ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+ της ΠΕΠΤΕΓ στην Ισπανία έως 15/11/2019Λόγω αυξημένης ζήτησης συμμετοχής των μελών της Ένωσης δίνεται παράταση υποβολής αιτήσεων για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+ που θα διεξαχθεί στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ στην Ισπανία έως και τις 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. όπως γνωρίζετε συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα ERASMUS+. Για το έτος 2020 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εγκρίθηκε είναι για την Iσπανία στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ . Το θέμα του προγράμματος είναι : «Γεωργία Ακριβείας»(Precision Agriculture).

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το β' δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου 2020 (από τις 16 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020) . Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν έως την 15/11/2019.

Οι παροχές που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι:

1.Κατάρτιση των συμμετεχόντων

2.Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα – Ισπανία / Ισπανία– Αθήνα

3.Μετακινήσεις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

4.Διαμονή 14 διανυκτερεύσεις

5.Ημιδιατροφή

6.Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης του προγράμματος

Παρακαλούμε όσα μέλη ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την Ένωση στο


Σημείωση: Απαραίτητη προυπόθεση για τους υποψηφίους συμμετέχοντες Γεωπόνους Τ.Ε. στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι να είναι εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.


Γραμματεία Π.Ε.Π.Τε.Γ.
Συνημμένα αρχεία:


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+ της ΠΕΠΤΕΓ στην Ισπανία έως 15/11/2019 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:49 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: