ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τη νέα Έκθεση για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών FoodTech 2019 εγκαινίασε ο Μάκης ΒορίδηςΤη νέα Έκθεση για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, FoodTech 2019 εγκαινίασε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Είχα την ιδιαίτερη τιμή να εγκαινιάσω τη νέα Έκθεση για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, FoodTech 2019 και να διαπιστώσω για ακόμη μία φορά τον πολύ σημαντικό δυναμισμό που διαθέτει ο κλάδος της μεταποίησης στην πατρίδα μας.


Η έμφαση στην καινοτομία σε συνδυασμό με τη συνεχή επένδυση σε νέες τεχνολογίες, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου η χώρα μας να μπορέσει να εισέλθει δυναμικά και να προωθήσει τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα της στις ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές αγορές της Ευρώπης.

Φιλοδοξία μας είναι να μεγεθύνουμε τη δράση του κλάδου των Τροφίμων και να αναπτύξουμε την Οικονομία, στηριζόμενοι στις αρχές της Ελευθερίας.

Θέλουμε εταιρείες που να κερδίζουν από τις δραστηριότητές τους, να επενδύουν και να προσλαμβάνουν εργαζόμενους και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τη νέα Έκθεση για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών FoodTech 2019 εγκαινίασε ο Μάκης Βορίδης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:53 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: