ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στις 11-12-13 Δεκεμβρίου 2019 το συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Τον Δεκέμβριο συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS) υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (Hellas GIS), μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου και 2ου Συνεδρίου, διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον που θα λάβει χώρα στις 11-12-13 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και γενικότερα η χωρική ανάλυση συντελούν στη δημιουργία μιας πράσινης οικονομίας και μιας βιώσιμης ανάπτυξης με έμφαση στην προστασία του Περιβάλλοντος, στρατηγικές που υιοθετούνται από ολοένα και περισσότερες εταιρείες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ειδική Συνεδρία με θέμα «Ψηφιακή Γεωργία (χωρικά καθορισμένη): Εκπαίδευση και Ανάγκες της Αγοράς Εργασίας» θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου.

Θα υπάρξουν επιστημονικές προφορικές ανακοινώσεις που άπτονται των θεμάτων:
  • Εδαφικοί και Υδατικοί Πόροι – Αξιολόγηση Γαιών
  • Web-GIS, Cloud Services, Δορυφορικά Δεδομένα – Ανάπτυξη Εφαρμογών
  • Προστασία Ζωικής – Φυτικής Παραγωγής (Εχθροί – Ασθένειες – Παθήσεις)
  • Χωρική Ψηφιακή Διαχείριση Αγροκτήματος
  • Χωρική Ανάλυση – Spatial DSS
  • Αστικό – Περιαστικό Πράσινο
  • Φυσικοί Κίνδυνοι – Φυσικές Καταστροφές,

αναρτημένες ανακοινώσεις (Poster), καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια (Workshops).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gis2019.aua.gr/ στην οποία έχει αναρτηθεί και το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα ή επικοινωνήστε στο 210 529 4087, καθώς και ηλεκτρονικά στο gis2019@aua.gr
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στις 11-12-13 Δεκεμβρίου 2019 το συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: