ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου(αιγοπροβάτων & χοίρων) για το έτος 2019 έως τις 15/12/19Την ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου για το έτος 2019 οφείλουν να κάνουν ως τις 15 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων και να την κοινοποιήσουν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία περιοχής ευθύνης τους.


Αυτό ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, σημειώνοντας τα εξής:

* Οι ενταγμένοι κτηνοτρόφοι παλαιοτέρων ετών και οι νεοεισερχόμενοι (2019) στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας καθώς και,

* Οι ενταγμένοι δικαιούχοι στη διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων”, να ολοκληρώσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων μέχρι και την Παρασκευή 15-11-2019 για το έτος εφαρμογής 2019.

Επισημαίνεται ότι, για τους δικαιούχους της διατήρησης απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων που έχουν δύο (2) ή περισσότερες φυλές αιγοπροβάτων, ή/και έχουν χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις, εκτός της ετήσιας απογραφής μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας για τα αιγοπρόβατα και για όλες τις εκμεταλλεύσεις χοιρινών, επιπρόσθετα θα πρέπει να προσκομίσουν και το χειρόγραφο μητρώο στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μέχρι και τη Δευτέρα 18-11-2019.

Η εν λόγω προσκόμιση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα ζώα ανά φυλή.

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί που δεν θα έχουν προβεί για τις ενταγμένες εκμεταλλεύσεις στις προαναφερόμενες ενέργειες, δεν θα καταστεί δυνατή η χορήγηση της προκαταβολής για τις εν λόγω ζωικές κατηγορίες.
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου(αιγοπροβάτων & χοίρων) για το έτος 2019 έως τις 15/12/19 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: