ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εκδήλωση για την «Κλιματική Κρίση» και την «Τοπική Ανάπτυξη»στις 22/11/19 στην Καλαματα


Εκδήλωση με τίτλο και θέμα “Κλιματική κρίση και τοπική ανάπτυξη”, διοργανώνει την Παρασκευή στην Καλαμάτα, η δημοτική παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες”, η Περιφερειακή Παράταξη “Πράσινη Πελοπόννησος” και η Κίνηση Πολιτών “Κόσμος”. Η εκδήλωση στην οποία μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κοκκαλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 22/11/19 στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στην κλιματική κρίση, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επηρεάσει την οικονομία μιας παραθαλάσσιας πόλης που στηρίζεται στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, όπως η Καλαμάτα, αλλά και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την τοπική ανάπτυξη.

Για τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα ενόψει της νέας ΚΑΠ και της διαμόρφωσης του Ευρωπαϊκού Πράσινου Συμβολαίου – European Green Deal, θα τοποθετηθεί ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης θα τοποθετηθεί πάνω σε θέματα κλιματικής αλλαγής και εφαρμοσμένων πολιτικών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης, παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι αγροτών, εκπρόσωποι του τομέα μεταποίησης τροφίμων, και του τουρισμού και θα συζητηθούν θέματα όπως:

• Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην τοπική οικονομία
• Οι επιδιώξεις της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής
• Η νέα ΚΑΠ και ο σχεδιασμός Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Εκδήλωση για την «Κλιματική Κρίση» και την «Τοπική Ανάπτυξη»στις 22/11/19 στην Καλαματα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: