ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αν.Γκαρά «Αβέβαιο είναι το μέλλον των ωφελούμενων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πυροπροστασία»Σύμφωνα με την βουλευτή Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να επιτείνει την αβεβαιότητα των 5.066 ωφελούμενων του προγράμματος του ΟΑΕΔ για την πυροπροστασία, που λήγει τις επόμενες ημέρες.

Ενός προγράμματος, που πέρα από το αυταπόδεικτο γεγονός, ότι επανασυνδέει τους ανθρώπους αυτούς με την εργασία, είναι ένας σημαντικός παράγοντας τόσο για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών όσο και για την μέριμνα προστασίας των περιοχών που έχουν ήδη πληγεί.

Ειδικότερα στον Έβρο, όπου οι πυρκαγιές κάνουν αρκετά συχνά την εμφάνισή τους, εργάζονται 131 άτομα στα Δασαρχεία Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες. Σημειωτέον ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που είχε ξεκινήσει και ανανεώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ είχε αυξήσει και τις απολαβές, λόγω και της παράλληλης αύξησης του κατώτατου μισθού.

Η κ. Γκαρά καλεί την κυβέρνηση να αποδείξει ότι η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της εργασίας, καθώς και η μέριμνα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι στις άμεσες προτεραιότητές της. 
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αν.Γκαρά «Αβέβαιο είναι το μέλλον των ωφελούμενων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πυροπροστασία» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: