ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου -Υποτροφίες & φωτοβολταϊκά πάρκαΙκανοποιημένος από την τρέχουσα χρονιά εμφανίστηκε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος, κάνοντας τον απολογισμό δράσης.

Σύμφωνα με τον γνωστό συνεταιριστή «όπως συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι και φέτος θα δοθούν 15 υποτροφίες σε παιδιά του Νομού Μαγνησίας που σπουδάζουν εκτός νομού (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές και τα Σώματα Ασφαλείας) και οι οικογένειές τους έχουν οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να καλύψουν τα απαραίτητα έξοδά τους. 
Το ποσό θα είναι όπως κάθε χρόνο το ίδιο, δηλαδή 400 ευρώ μηνιαίως. 
Αναφορικά με την επένδυση των Φωτοβολταϊκών Πάρκων, αυτή προχωράει κανονικά. Δημιουργήσαμε ήδη δύο Ενεργειακές Κοινότητες με 250 μέλη – Αγρότες, την Ενεργειακή Κοινότητα Αισωνίας και η Ενεργειακή Κοινότητα Ρήγα Φεραίου. Ήδη κατετέθησαν οι πρώτοι 7 φάκελοι προς έγκριση στην Περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΔΗΕ στη Λαμία, δυναμικότητας 7 Μεγαβάτ. 
Κάθε εβδομάδα πιστεύω ότι θα ολοκληρώνουμε και θα καταθέτουμε φακέλους έργων 5 Μεγαβάτ με συνολικό μέγεθος τα 36 Μεγαβάτ. 
Είμαι αισιόδοξος ότι εντός του α΄ εξαμήνου του 2020 θα ολοκληρωθούν και θα συνδεθούν με τα δίκτυα της ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ, έργα δυναμικότητας όπως είπα 36 Μεγαβάτ. Το κόστος περίπου ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ. 
Θεωρώ ότι τα έργα αυτά θα ωφελήσουν σημαντικά τους συμμετέχοντες αγρότες».

Κλείνοντας ο Ν. Πρίντζος τόνισε πως «ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου- ΕΒΟΛ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Οκτωβρίου, και το 2019 θα έχει θετικό πρόσημο με αύξηση όγκων πωλήσεων και αύξηση τζίρου, καθώς επίσης και με μεγάλη διεύρυνση του δικτύου Διανομής των προϊόντων μας».
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
 roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου -Υποτροφίες & φωτοβολταϊκά πάρκα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: