ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κυρ.Μητσοτάκης: Έξι σημαντικά ελληνικά προϊόντα στη συμφωνία ΕΕ-Κίνας για προστασία γεωγραφικών ενδείξεων“Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα της Ελλάδας” τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα social media, αναφερόμενος στη Συμφωνία Γεωγραφικών Ενδείξεων μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας, που, όπως την χαρακτηρίζει “είναι μία μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και τους Έλληνες παραγωγούς”.

Όπως σημειώνει ο Πρωθυπουργός, "πλέον προστατεύονται 6 σημαντικά ελληνικά προϊόντα: η φέτα, το ούζο, οι ελιές Καλαμάτας, η μαστίχα Χίου, τα κρασιά Σάμου και το λάδι Λασιθίου, ενώ στο μέλλον υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν ακόμα περισσότερα” και συμπληρώνει: “Με τη συμφωνία αυτή 100 αγροτικά προϊόντα της Ε.Ε. προστατεύονται έναντι απομιμήσεων και έχουν αποκλειστικά δικαιώματα σχετικά με το όνομά τους και το γεγονός ότι προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές παραγωγής”.

Και καταλήγει αναφέροντας: “Έτσι η Ελλάδα θα είναι παρούσα ακόμα πιο δυναμικά στις προοπτικές που παρουσιάζει η μεγάλη Κινεζική αγορά”.
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κυρ.Μητσοτάκης: Έξι σημαντικά ελληνικά προϊόντα στη συμφωνία ΕΕ-Κίνας για προστασία γεωγραφικών ενδείξεων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: