ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Τριφυλίας: Ενημερωτική επιστολή του Γ.Λεβεντάκη για κακοκαιρία & ενέργειες στον ΕΛΓΑ


Ενημερωτική επιστολή σχετικά με τα προβλήματα της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, την αντιμετώπισή τους από συνεργεία του Δήμου, την ετοιμότητα ιδιωτών με μηχανήματα και καθώς και ενέργειες κινητοποίησης του ΕΛΓΑ, εξέδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης.

Στην ενημερωτική επιστολή του κ. Λεβεντάκη, η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στο λογαριασμό του συνδυασμού του «Άνοδος Τριφυλίας» στο facebook αναφέρεται:

«Ο Δήμος Τριφυλίας, τις τελευταίες ημέρες, ήρθε αντιμέτωπος με ένα πλήθος προβλημάτων, εξαιτίας της πρόσφατης θεομηνίας, που έπληξε και την περιοχή μας, τα οποία αντιμετωπίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ολόκληρος ο μηχανισμός, καθώς επίσης και τα συνεργεία του Δήμου μας, βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να υπάρξει συντονισμός για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που ενδεχόμενα θα δημιουργήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν, θα βρισκόμαστε σε αυξημένη επιφυλακή και προς τούτο, πέραν των δικών μας μηχανημάτων, έχουμε θέσει (κατόπιν ενεργειών μας) σε ετοιμότητα και ιδιώτες, με σκοπό να συνδράμουν (με τα δικά τους μηχανήματα), όταν και όπου χρειαστεί, αντιμετωπίζοντας άμεσα και επαρκώς τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Κατόπιν, επίσης, δικών μας ενεργειών, έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, έτσι ώστε να γίνει άμεσα η καταγραφή όλων των ζημιών, σε αγροτικές καλλιέργειες και όχι μόνο και είμαστε στη διάθεση του κάθε πολίτη, που έχει πληγεί, έτσι ώστε να ενημερωθεί σωστά για το τι θα πρέπει να πράξει.

Κυπαρισσία 22 Νοεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ».
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δήμος Τριφυλίας: Ενημερωτική επιστολή του Γ.Λεβεντάκη για κακοκαιρία & ενέργειες στον ΕΛΓΑ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: