ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ερώτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π.Πέρκα για προβλήματα καταβολής βασικής ενίσχυσηςΕρώτηση σχετικά με τα προβλήματα κατά την καταβολή στους παραγωγούς της Φλώρινας του 70% της βασικής ενίσχυσης για το 2019 κατέθεσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτης Πέρκα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. 
 
Όπως αναφέρει η κα. Πέρκα «Οι κάτοικοι της Φλώρινας και ειδικότερα οι αγρότες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, ο πρωτογενής τομέας δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται επαρκώς από την πολιτεία. 
 
Ο χειμώνας ως συνήθως είναι βαρύς, η ανεργία η μεγαλύτερη που υπάρχει στην χώρα. Οι Αγρότες της Φλώρινας δυστυχώς έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους κυρίως στις επιδοτήσεις αφού είναι δυσχερής και χωρίς επαρκή μέριμνα από το κράτος για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα». 
 
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός γιατί τα ποσά που αντιστοιχούσαν στο 70% της Βασικής Ενίσχυσης ήταν μειωμένα για τους παραγωγούς της Φλώρινας από την επιβολή ποινών για αμφισβητούμενες δασικές εκτάσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αν προβλέπεται το Υπουργείο να προχωρήσει σε επιτόπιους ελέγχους προκειμένου να αρθούν τυχόν αστοχίες από τον τηλεσκοπικό έλεγχο και αν ναι πότε και πότε προβλέπεται να καταβληθούν κανονικά τα ποσά που έπρεπε να λάβουν κατά την πρώτη πληρωμή του 70% οι δικαιούχοι της Ενιαίας Ενίσχυσης.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ερώτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π.Πέρκα για προβλήματα καταβολής βασικής ενίσχυσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: