ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σύσταση Διεπαγγελματικής Φέτας μετά απότο νομοσχέδιο για τους συνεταιρισμούςΤην απόλυτη ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με την προστασία της φέτας και άλλων ελληνικών προϊόντων, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ" και πρόεδρος της υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την προστασία της φέτας, Ιωάννης Βιτάλης.

Σε δήλωσή του χαρακτηρίζει ιστορική τη συμφωνία, καθώς βάσει αυτής η φέτα, προστατεύεται ως προϊόν ΠΟΠ στην πολυπληθή Κίνα. 
 
Ο κ. Βιτάλης συγχαίρει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει θέσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη που επέδειξε σωστά αντανακλαστικά. 
 
Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση ότι η υπό ίδρυση Διεπαγγελματική Οργάνωση για την προστασία της φέτας, στην οποία μετέχουν παραγωγοί και μεταποιητές, θα λάβει σύντομα επιτέλους σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφού κατατεθεί  και ακολουθήσουν οι ρυθμίσεις για τις Διεπαγγελματικές, θα προχωρήσει και η πολυπόθητη σύσταση της Διεπαγγελματικής Φέτας.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr
eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Σύσταση Διεπαγγελματικής Φέτας μετά απότο νομοσχέδιο για τους συνεταιρισμούς Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: