ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας : Πού πήγε η δίκαιη τιμολόγηση στο σύσπορο βαμβάκι; «Για ποιο λόγο η τιμή του σύσπορου βάμβακος είναι μακριά από την χρηματιστηριακή τιμή κάτι το οποίο υποτίθεται ότι θα διασφαλιζόταν από πλευράς του ΥΠΑΑΤ», διερωτάται ο Αγροτικός Σύλλογος ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Βλέποντας τις φετινές εξελίξεις στη τιμή πληρωμής του σύσπορου βάμβακος και εκφράζοντας το μεγαλύτερο ποσοστό βαμβακοπαραγωγών του νομού Ημαθίας απαιτούμε από κάθε εμπλεκόμενο και κυρίως από την ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ να μας απαντήσει στα επί μέρους θέματα.

1.Για ποιο λόγο αυτό που ανακοινώθηκε από την Ένωση Εκκοκκιστών στα ΜΜΕ στις 11/9 και από κάθε εκκοκκιστή ιδιαιτέρως στους παραγωγούς δεν εφαρμόστηκε. Τουλάχιστον ούτε ένας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΣ αυτή την περίοδο δεν έχει εφαρμόσει δίκαιη τιμολόγηση του σύσπορου βάμβακος.

2.Για ποιο λόγο η τιμή του σύσπορου βάμβακος είναι μακριά απο την χρηματιστηριακή τιμή κάτι το οποίο υποτίθεται ότι θα διασφαλιζόταν από πλευράς του ΥΠΑΑΤ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

1.Τη μή τήρηση όσων ανακοινώθηκαν στις 11/9 και είχαν να κάνουν με την διαβάθμιση της αξίας του βάμβακος.

2.Την ανικανότητα του ΥΠΑΑΤ να διασφαλίσει δίκαιη τιμή.

3.Την απουσία ελέγχου από πλευράς της πολιτείας(επιτροπής ανταγωνισμού).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ όλων αυτών των ενεργειών από πλευράς εκκοκκιστών και ΥΠΑΑΤ ήταν η “ΚΛΟΠΗ” ενός άριστου προϊόντος, πράξη η οποία οδηγεί τους βαμβακοπαραγωγούς στην οικονομική εξαθλίωση και σηματοδοτεί στην αρχή της σταδιακής εξαφάνισης της καλλιέργειας.
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας : Πού πήγε η δίκαιη τιμολόγηση στο σύσπορο βαμβάκι; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: