ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΑΚΚΕΛ ζητάει από τον Βορίδη αξιοποίηση όλων των κτηνιάτρων που υπηρετούν την στρατιωτική θητείαΘΕΜΑ: Αξιοποίηση κτηνιάτρων που υπηρετούν την στρατιωτική θητεία
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Το πλήθος των κρουσμάτων με ζωικές ασθένειες σε περιοχές της Τουρκίας και Βουλγαρίας, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, δημιουργούν πολύ σοβαρό κίνδυνο όπως γνωρίζετε και από το ΑΚΚΕΛ έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί. 
 
Η απειλή βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από τα σύνορα μας και προτείνουμε την ενεργοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση του. Ειδικότερα και με δεδομένη την τεράστια έλλειψη σε κτηνιάτρους που υπάρχει τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όσο και κατά μήκος όλων των συνόρων χερσαίων και θαλάσσιων, προτείνουμε να συντονιστεί το Υπουργείο σας με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έτσι ώστε οι κτηνίατροι που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία να την υπηρετήσουν υπό τη μορφή της κοινωνικής-εθνικής προσφοράς και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα όπως επίσης και στις νησιωτικές περιοχές. 
 
Με αυτό τον τρόπο θα καλυφθούν οι θέσεις που σήμερα είναι κενές και ταυτόχρονα θα αξιοποιηθεί το έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων σε έναν εξαιρετικά σοβαρό τομέα όπως προαναφέραμε.

Ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα 
 
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το ΑΚΚΕΛ ζητάει από τον Βορίδη αξιοποίηση όλων των κτηνιάτρων που υπηρετούν την στρατιωτική θητεία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:38 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: