ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συσπειρώνονται οι κτηνοτρόφοι & προχωρούν σε σύσταση συνεταιρισμού & Ομάδας Παραγωγών αιγοπροβατοτρόφων στον Τυρναβο


Ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες συνεχίζει να παίρνει ο νεοσύστατος Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δήμου Τυρνάβου. Ως ο μεγαλύτερος κτηνοτροφικός σύλλογος της χώρας μετά τις συνενώσεις όλων των συλλόγων της περιοχής, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της ΓΣ του Μαΐου, προχωρά στη σύσταση συνεταιρισμού και Ομάδας Παραγωγών αιγοπροβατοτρόφων.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου στις 7 μ.μ. και θα γίνει από τον τεχνικό σύμβουλο του συλλόγου κ. Θανάση Κούντρια. 

Σε δήλωσή του στην «Ε», χθες, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης επισήμανε: 

«Η συσπείρωση των παραγωγών σε ομάδες ή οργανώσεις μάς βοηθούν να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις της αγοράς και να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική μας δύναμη, καθώς και να μειώσουμε το κόστος παραγωγής, είτε ατομικών είτε συλλογικών επενδύσεων. Η ίδρυση Συνεταιρισμού-Ομάδας Παραγωγών αιγοπροβατοτρόφων αποτελεί μια πτυχή από τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις που έχουμε αποφασίσει να δρομολογήσουμε, διότι στον κτηνοτροφικό κλάδο υπάρχουν πολλές δυνατότητες και εμείς είτε ως σύλλογος είτε ως αυριανός συνεταιρισμός, έχουν τη διάθεση, αλλά και την εμπειρία να τις αξιοποιήσουμε, προς όφελος τόσο των μελών μας κτηνοτρόφων, όσο και ευρύτερα του κλάδου».


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Συσπειρώνονται οι κτηνοτρόφοι & προχωρούν σε σύσταση συνεταιρισμού & Ομάδας Παραγωγών αιγοπροβατοτρόφων στον Τυρναβο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:29 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: