ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντιπλημμυρικού έργου στο ποταμό Αλκιάκμονα στο ΝεστόριοΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής αντιπλημμυρικού αναβαθμού στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα, στη θέση νέα γέφυρα Νεστορίου, καθώς και οι αποκαταστάσεις των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, οι οποίες καταστράφηκαν με τις πλημμύρες του χειμώνα.


 
 
Ο νέος αναβαθμός έγινε με οπλισμένο σκυρόδεμα σε απόσταση δύο μέτρων ανάντι του υφιστάμενου με συρματοκιβώτια, ούτως ώστε να εξασφαλισθούν συνθήκες φυσιολογικής ροής του νερού του ποταμού.Επίσης, έγινε αποκατάσταση των συρματοκιβωτίων που είχαν υποστεί ζημίες στα πρανή και στην κοίτη του ποταμού στην θέση των βάθρων της γέφυρας, για να εξασφαλιστεί ο κίνδυνος διάβρωσης.
 
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 150.000€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εκτελέστηκε υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
 
ert.gr

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντιπλημμυρικού έργου στο ποταμό Αλκιάκμονα στο Νεστόριο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: