ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σήμερα η παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων


Συνάντηση με επίκεντρο το brand name των μακεδονικών προϊόντων θα έχουν σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης και Ζόραν Ζέφ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του με τον Ζάεφ, θα βρίσκεται σήμερα στις 15:30 στη συνέντευξη Τύπου ΣΕΒΕ για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιηθεί το λογότυπο και το μήνυμά τους. 
 
Το σήμα αφορά τα προϊόντα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Μακεδονίας και όχι μόνο στην Κεντρική Μακεδονία. Αυτό θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα στηριχθεί από όλους τους φορείς και τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα επιμελητήρια. 
 
Το σήμα θα συνοδεύει συσκευασίες, προωθητικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο κάθε εμπορικού σήματος προϊόντος ή κάθε λογότυπου ελληνικής εταιρείας, που έχει λόγους να τονίσει την ελληνική καταγωγή της μακεδονικής της ταυτότητας.

Η εμπορική μάχη Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ενταθεί, και η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί ισχυρό «όπλο». Το σήμα θα κατοχυρωθεί παγκοσμίως και όπως τονίζουν στελέχη με γνώση της διαδικασίας δεν θα είναι δυνατόν να αντιγραφεί από επιχειρήσεις της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς υπάρχουν αυστηρές νομικές διαδικασίες κατοχύρωσης του διεθνώς.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σήμερα η παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: