ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δυτική Μακεδονία: Ημερίδα για την προετοιμασία της νέας ΚΑΠΗμερίδα για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στην πόλη της Κοζάνης, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Στην ημερίδα, που αναμένεται να γίνει παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, θα συζητηθούν οι νέες προτεραιότητες και αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020. 
 
Στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση, καθώς και η διαβούλευση με φορείς του αγροτικού χώρου και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην «Εταιρική Σχέση» για την προετοιμασία του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2021-2027.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:30.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Δυτική Μακεδονία: Ημερίδα για την προετοιμασία της νέας ΚΑΠ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:36 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: