ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πελοπόννησος Expo 2019: Ο Δήμος Καλαμάτας πρόβαλε τον τόπο, τα προϊόντα & τη γαστρονομία του


Συνδυαστική προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της ως τουριστικού προορισμού, των προϊόντων του τόπου και της γαστρονομίας του, πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαμάτας στην έκθεση Πελοπόννησος Expo 2019.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής, τελευταίας ημέρας, ο Δήμος διοργάνωσε ειδική εκδήλωση, δείχνοντας τα ιδιαίτερα γαστρονομικά μονοπάτια της Καλαμάτας με τη μαγειρική του Μαγειρείου «Βερσαλλίες» και του Γιάννη Κούμανη, καθώς και με τα παραδοσιακά γλυκίσματα που προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Αθανασίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και διεξήχθη στο κτήριο ΓΕΑ Α.Ε. της Β.Ι.Π.Ε. Τρίπολης, ο Δήμος Καλαμάτας μέσω του περιπτέρου του πρόβαλε τον τόπο ως τουριστικό προορισμό, ενώ εξέθεσε και προϊόντα τοπικών παραγώγων και επιχειρήσεων.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αποτιμώντας την Πελοπόννησος Expo, τόνισε σε σχετική ανακοίνωση πως «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν για την έκθεση και κατάφεραν αυτή να γίνει θεσμός και να έχει απήχηση πανελλήνια.Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς».

Προσέθεσε δε ότι «ο Δήμος Καλαμάτας έχει επιλέξει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και ανάλογα με την εποχή διαμορφώνουμε τις δράσεις μας προς όφελός του επιχειρείν και της ενίσχυσης του κατά κεφαλήν εισοδήματος στην περιοχή μας».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Πελοπόννησος Expo 2019: Ο Δήμος Καλαμάτας πρόβαλε τον τόπο, τα προϊόντα & τη γαστρονομία του Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: