ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

8o Πανελλήνιο συνέδριο Κλιματική αλλαγή & Γεωργία 1 & 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη«Κλιματική αλλαγή και Γεωργία »
1 & 2 Φεβρουαρίου 2020 - Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» - Θεσσαλονίκη

Συνδιοργάνωση: ΔΕΘ-HELEXPO – Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ.

To συνέδριο θα επικεντρωθεί στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη γεωργική παραγωγή και ανάπτυξη της Ελλάδας και θα διερευνήσει προσεγγίσεις για την αειφορία της παραγωγικότητας των καλλιεργειών στο μέλλον.

Στο συνέδριο εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους και θα μοιραστούν τις εμπειρίες στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή.

Οι θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνουν τα οπωροκηπευτικά, το αμπέλι, τα φυτά μεγάλης καλλιέργειας, τη φυτοπροστασία και τη βιομηχανία των τροφίμων.

Έμφαση θα δοθεί στις στρατηγικές προσαρμογής του αγροτικού τομέα στην κλιματική αλλαγή, με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων όπως η γεωργία ακριβείας, έξυπνη γεωργία, η ψηφιακή γεωργία, η εισαγωγή νέων καλλιεργειών και ποικιλιών καθώς και νέων καλλιεργητικών πρακτικών.

Οι οριστικές θεματικές ενότητες και τα περιεχόμενά τους θα αναρτηθούν σύντομα

Πληρ: Διεύθυνση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων
Τηλ. 2310 291213, 291572
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
8o Πανελλήνιο συνέδριο Κλιματική αλλαγή & Γεωργία 1 & 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: