ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ντροπή για την στάση σας απέναντι στους Αποφοίτους ΤΕΙ Κυρία ΚεραμέωςΝτροπή για την στάση σας απέναντι στους Αποφοίτους ΤΕΙ...
Πραγματικά, ζούμε ήδη από την προηγούμενη Κυβέρνηση το θέατρο του παραλόγου.

Βλέπουμε νέα Ιδρύματα να συγχωνεύονται άλλα καλώς άλλα κακώς, παρόλα αυτά η στάση σας παραμένει ίδια με αυτήν του Σύριζα.

Δείχνετε απαξίωση απέναντι σε αποφοίτους ΑΕΙ Τεχνολογικού τομέα, που κοροϊδεύατε επί πολλάκις τις προηγούμενες δεκαετίες μάλιστα.

Πότε περιμένετε να επιλύσετε το ζήτημα με τα επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων Τμημάτων 4-ετούς φοίτησης και ίδιου επιπέδου με αυτό των Πανεπιστημίων ( 6ο επίπεδο προσόντων);

Πότε περιμένετε να αναγνωρίσετε τους αποφοίτους των ΤΕΙ ως ισότιμους με τα νέα τμήματα ;

(έστω και με κριτήρια λ.χ. εξετάσεις σε επιπλέον μαθήματα, αναγνώριση επιπλέον πτυχίων μεταπτυχιακό,διδακτορικό, και αναγνώριση φυσικά προϋπηρεσίας).

Δεν γίνεται αυτό σε καμία άλλη χώρα να μην αναγνωρίζεσαι στο ίδιο σου το κράτος ως ισότιμος απόφοιτος ΑΕΙ ακόμα και αν υπάρχει ο νόμος 2916/2001!

Η παράνοια!

Αλλά δεν μας φαίνεται παράξενο, η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν η χώρα της παράνοιας και της λαμογιάς που εσείς καλλιεργήσατε εδώ και δεκαετίες με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα όλοι οι απόφοιτοι να επιλύσετε το ζήτημα δεκαετιών και να βάλετε ένα τέλος σε διαχωρισμούς και αδικίες είτε στον δημόσιο (Π.Ε. και Τ.Ε.) είτε στον Ιδιωτικό τομέα.

''Kυρία Κεραμέως''... 
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Ντροπή για την στάση σας απέναντι στους Αποφοίτους ΤΕΙ Κυρία Κεραμέως Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: