ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στην Βαρσοβία «ταξίδεψαν» τα κρητικά προϊόνταΣτην τεράστια αγορά της Πολωνίας βρέθηκε για τέταρτη φορά το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχοντας με επιχειρήσεις – μέλη του στην «5η Έκθεση Γαστρονομίας και Τουρισμού Grecka Panorama», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

 
 
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Πολωνών για τα κρητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες τουρισμού καταγράφηκαν τόσο στις πωλήσεις λιανικής που έγιναν στη διάρκεια της έκθεσης όσο και στη συμμετοχή επιχειρήσεων στις επαγγελματικές συναντήσεις.

Η Έκθεση Grecka Panorama διεξάγεται τα τελευταία 5 χρόνια σε Σκανδιναβία και Πολωνία με τη συμμετοχή 10.000 και πλέον επισκεπτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για Ελληνικά Τρόφιμα-Ποτά και Υπηρεσίες τουρισμού. Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% με 39 εκατομμύρια καταναλωτές, εκ των οποίων πολλοί νέοι που ανήκουν στη μεσαία τάξη. 
 
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου –μέλος του Enterprise Europe Network- παρείχε μερική χρηματοδότηση σε έξι από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, οι οποίες ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στην ανοικτή πρόσκληση του φορέα το περασμένο καλοκαίρι και πληρούσαν τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στην Βαρσοβία «ταξίδεψαν» τα κρητικά προϊόντα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:25 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: