ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ρώσοι κτηνίατροι εγχείρησαν γιγαντιαία κατσαρίδα με επιπλοκές στην εγκυμοσύνηΚαι οι κατσαρίδες έχουν ψυχή...
Η είδηση που ακολουθεί είναι γεμάτη απίστευτα στοιχεία, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα συνέβησαν πραγματικά.

Πρώτο απίστευτο στοιχείο: Κάτοικος της πόλης Κράσνογιαρσκ, στην καρδιά της Σιβηρίας, έχει ως κατοικίδια γιγαντιαίες κατσαρίδες, γνωστές και ως Αρχιμαντρίτα, του γένους Blaberidae, που ευδοκιμούν στη ζούγκλα της Ν. Αμερικής - και όχι στο σιβηρικό ψύχος.

Δεύτερο απίστευτο στοιχείο: Μία από τις θηλυκές κατσαρίδες - οι οποίες φτάνουν τα οκτώ εκατοστά σε μήκος - έμεινε έγκυος και αντιμετώπισε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Τρίτο απίστευτο στοιχείο: Ο άνθρωπός της, αντί να την αφήσει στην τύχη της, έτρεξε στο κτηνιατρείο της πόλης και οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μία γιγαντιαία κατσαρίδα της ζούγκλας στη Σιβηρία; Και μάλιστα έγκυος; Και με επιπλοκές; Η καημένη η κατσαρίδα δεν μπορούσε να μετακινήσει το κουκούλι με τα κατσαριδάκια της μέσα στο σώμα της, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, εκτεθειμένο σε κάθε είδους μόλυνση.

Τέταρτο απίστευτο στοιχείο: Οι γιατροί αποφάσισαν να εγχειρήσουν την ασθενή, χρησιμοπιώντας, μάλιστα, τρία είδη αναισθησίας: Εσωτερική, τοπική και με αέριο, για να είναι η επέμβαση όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη για την έγκυο. Ηταν μία πολύ δύσκολη επιχείρηση, δεδομένου του μεγέθους της ασθενούς και οι γιατροί την συνέκριναν με ένα περίφημο, ρώσικο παραμύθι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας πεταλωτής τόσο ταλαντούχος, που μπορούσε να φτιάξει πέταλα σε ψύλλους.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και η ασθενής έκανε Χριστούγεννα στο σπίτι της, με την ευχή «Για Υγεία και Ομορφιά», όπως έγραψαν οι κτηνίατροι στα ρώσικα κοινωνικά δίκτυα

 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Ρώσοι κτηνίατροι εγχείρησαν γιγαντιαία κατσαρίδα με επιπλοκές στην εγκυμοσύνη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: