ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ανοιχτή επιστολή ΑΚΚΕΛ στην κα Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη για τις ελληνοποιήσεις γάλακτος


Διαμαρτυρία ΑΚΚΕΛ σε Μπακογιάννη για δήλωση πώς οι κτηνοτρόφοι ευθύνονται για τις Ελληνοποιήσεις γάλακτος

Αξιότιμη κα Υπουργέ,
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) διαμαρτύρεται με τον πιο έντονο τρόπο για την προσπάθειά σας να ενοχοποιήσετε τους απλούς κτηνοτρόφους ως υπεύθυνους για τη νόθευση του ελληνικού γάλακτος με άλλο γάλα άλλων κρατών και την πώλησή του ως ελληνικό. 

Αναφερόμαστε στις ακόλουθες δηλώσεις σας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η κτηνοτροφία είναι οι ελληνοποιήσεις … οι μεγάλες εταιρίες γάλακτος όταν παίρνουν το γάλα, το παίρνουν ελληνοποιημένο, η ελληνοποίηση γίνεται πριν, γίνεται δηλαδή στους μικρούς παραγωγούς … άρα όταν το παίρνει η μεγάλη επιχείρηση, το παίρνει νόμιμα …» 

Η προσπάθειά σας στη συνέχεια να τα μαζέψετε, όταν σάς υποβλήθηκε ερώτηση, είναι εξίσου απαράδεκτη διότι έπρεπε από την αρχή να πείτε ότι οι απλοί κτηνοτρόφοι δεν έχουν καμμία εμπλοκή και ότι τα καρτέλ του γάλακτος (σε διάφορες μορφές) έχουν τη ευθύνη για τις ελληνοποιήσεις γάλακτος. 

Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ διόρθωση και να ζητήσετε συγγνώμη από τους κτηνοτρόφους. 
 
 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ανοιχτή επιστολή ΑΚΚΕΛ στην κα Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη για τις ελληνοποιήσεις γάλακτος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: