ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σέρρες: Κατάθεση 1000 υπογραφών για ένταξη στα ΠΣΕΑ της ζημιάς στα ελαιόδεντρα


Την κατάθεση αιτήματος για ένταξη στα ΠΣΕΑ και αποζημίωση των Σερραίων ελαιοπαραγωγών από τον ΕΛΓΑ της ζημιά που υπέστησαν την προηγούμενη χρονιά στις καλλιέργειες τους και την ακαρπία λόγω καιρικών συνθηκών, μαζί με περισσότερες από 1.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν από όλο το Νομό, θα καταθέσει αρχές την επόμενη εβδομάδας στον ΕΛΓΑ στην Αθήνα ο πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών Σερρών Γιάννης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας σήμερα ο κ. Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως αρχικά απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή το αίτημα διότι η καταστροφή στις καλλιέργειες , ξεπερνά μεν το 30% που απαιτείται για την αποζημίωση, αλλά προκλήθηκε από τρία καιρικά φαινόμενα. 
 
Το θέμα περνά εκ νέου από επιτροπή και θα το καταθέσει ο ίδιος μαζί με τις συγκεντρωθείσες υπογραφές στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή. 
 
Παράλληλα θα ενημερώσουν όλους τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου στις Σέρρες και θα επισκεφθούν ξανά και τον ΕΛΓΑ στη Θεσσαλονίκη.
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σέρρες: Κατάθεση 1000 υπογραφών για ένταξη στα ΠΣΕΑ της ζημιάς στα ελαιόδεντρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: