ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στα Τρίκαλα στις 12 Ιανουαρίου ο Μάκης Βορίδης μετά απο πρόσκληση του Βασίλη Κρανιά


Τα Τρίκαλα θα επισκεφθεί ο Μάκης Βορίδης στις 12 Ιανουαρίου 2020 μετά από πρόσκληση του Βασίλη Κρανιά , Προέδρου της  ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και Πρόεδρου του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας των Γεωτεχνικών ΤΕ της ΠΕΠΤΕΓ  και θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalain.gr: 

Το πρώτο «στοίχημα» του Κρανιά για το 2020
Με το «δεξί» φαίνεται να μπαίνει η καινούργια χρονιά για τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων και Δημοτικό Σύμβουλο Τρικκαίων Βασίλη Κρανιά.

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων στις 12 Ιανουαρίου με καλεσμένο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, αποτελεί το πρώτο και μεγάλο «στοίχημα» της νέας χρονιάς για τον Πρόεδρο της τοπικής κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, που σαφώς αποτελεί για τον ίδιο μια πρόκληση και θέλει φυσικά να το κερδίσει ολοκληρωτικά!

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Κρανιάς, έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης του και δείχνοντας αδιαμφισβήτητες ικανότητες στην διοίκηση και οργάνωση, κάνει το καθετί για την επιτυχία της εκδήλωσης, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!
 
 με πληροφορίες από trikalain.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στα Τρίκαλα στις 12 Ιανουαρίου ο Μάκης Βορίδης μετά απο πρόσκληση του Βασίλη Κρανιά Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:44 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: