ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ενημερωτική εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη


Στο πλαίσιο της φετινής τετραήμερης διεθνούς έκθεσης «Agrotica», με τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν να ξεπερνούν τους 2.000, πραγματοποιείται η εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Αγροτικός Τομέας: παρόν και μέλλον».

Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης σηματοδοτούν ακριβώς την ανοικτή πρόσκλησή μας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, (αγρότες, γεωτεχνικούς, εκθέτες). Ο λόγος είναι η ανάγκη και η επιδίωξή μας για ανοικτή συζήτηση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που συσσωρεύονται χωρίς διαφαινόμενη, σήμερα, προοπτική στον Αγροτικό Τομέα.

Στη συζήτηση θα παραβρεθούν ως ομιλητές ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός ΑΑ&Τ, ο Πέτρος Κόκκαλης ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Χαράλαμπος Κασίμης πρώην Γενικός Γραμματέας ΥπΑΑΤ και ο Νίκος Δημόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας.


Σας καλούμε στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνουμε

Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12.00 π.μ. στο Β’ Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ενημερωτική εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:25 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: